Årets Clarance Moberg pristagare 2017 är Robin Al-Sálehi, hållbarhetsförvaltare på Hemsö Fastigheter AB

Robin _Rushdi _Al -Sa ́lehi

Robin Al-Sálehi, hållbarhetsförvaltare på Hemsö Fastigheter AB
 

Motivering

Han har ett stort engagemang för att visa hur viktig samhällsplaneringen är för våra liv och vår planet genom att förklara vilken potential som faktiskt finns i våra städer och hos de människor som bor däri, och att det bara går att skapa en hållbar stadsutveckling om vi ser dessa potentialer.

 

Så lyder motiveringen till att Robin Al-Sálehi tilldelats utmärkelsen Årets Clarence Moberg pristagare 2017

 

-En fantastiskt skön bekräftelse på att man är på rätt väg i livet och att de frågor man värnar om tas på allvar, säger Robin Al-Sálehi. Målet för mig är nu att fler unga ska kunna bli hållbarhetsförvaltare och arbeta med det dem bryr sig om i våra urbana miljöer, avslutar Robin.

 

- Det är otroligt roligt att presentera Robin Al- Sálehi som årets Clarence Morberg pristagare säger Sara Haasmark, VD Samhällsbyggarna. Engagemang och kunskap är så oerhört viktigt för att vi ska skapa det hållbara samhället avslutar Sara Haasmark.

 


Juryn 2017 har bestått av:

Biljana Pehrsson, VD Kungsleden
Lise Langseth, seniorkonsult
Erik Selin, VD Balder
Stefan Engdahl, chef verksamhetsområde Samhälle Trafikverket
Jan Wejdmark, ordf. Samhällsbyggarna 
Sara Haasmark, VD Samhällsbyggarna

 

 

Samhällsbyggarna

Samhällsbyggarna är en branschövergripande ideell nätverksorganisation med 5000 medlemmar. Samhällsbyggarna är unika i sin bredd med spetskompetens inom samhällsbyggnadsområdets alla delar. Alla som verkar inom Samhällsbyggnadssektorn är välkomna som medlemmar. Med fler kompetenser, erfarenheter och synpunkter skapar vi ett bättre och mer hållbart samhälle för alla. 

 

Följ Samhällsbyggarna i sociala medier: Twitter: @Samhallsbyggnad | Facebook: Samhällsbyggarna| LinkedIn: Samhällsbyggarna | Instagram: Samhallsbyggarna