Nå rätt målgrupp – annonsera med Samhällsbyggarna

Genom att annonsera i Samhällsbyggaren så når ni tusentals samhällsbyggare med spetskompetens inom näringsliv, offentlig sektor och akademi. Vi samlar också studenter på alla lärosäten!

 

Genom Samhällsbyggarna träffar ni rätt!

 

Samhällsbyggarna har ett stor och brett kontaktnät och når ut till flera tusen människor varje dag. Skulle ni vilja använda er av våra kanaler för att nå ut till hela samhällsbyggnadssektorn så kan ni enkelt göra det via Samhällsbyggarnas kanaler:

 

  • Nyhetsbrev varje vecka med 16 000 prenumeranter

✓ Exempel ✓Prenumerera

 

 

 

 

 

Annonsera hos oss och når ut till hela samhällsbyggnadssektorn. Våra medlemmar är ekonomer, jurister, socionomer, civilingenjörer till mäklare, konstruktörer och samhällsvetare.

 

Annonskontakt

För mer info och bokning, kontakta 

 

Fredrik Sjöman, annonssäljarna

fredrik.sjoman@annonssaljarna.se

076-005 63 45

 

Fredrik Hielscher

fredrik.hielscher@samhallsbyggarna.org

076-778 78 35

 

Annonspriser:

 

Sb _annonspriser _juni 2022 

 

Samhalloco

 

Företag och organisationer – samarbeta med oss 

Samhällsbyggarnas grundidé är det ideella engagemanget.

 

Det engagemang som driver dig i val av studier, yrke och arbetsgivare. Det engagemang som bidragit till den kunskap, erfarenhet och expertis som du har just i dag. Allt detta ryms i vår förening. 

 

Samhällsbyggarna är en tummelplats för tankar, idéer och lösningar som ingår i, men som också gårbortom, jobbet. Samhällsbyggarna verkar för att stärka inte bara individen utan också bransch, sektor och hela samhället.

 

Det gynnar alla. 

 

Ditt stöd till oss visar omvärlden att just din organisation ställer sig bakom idén om detta större. Att synas med och genom oss bidrar också till att ge den egna organisationen en del av den goodwill som Samhällsbyggarna åtnjuter. 

 

Alltså finns det mänga goda skäl att synas tillsammans och genom oss. Vi är en stark ideell röst förhela sektorn. Vi har starka publicistiska kanaler med stor trovärdighet. Och vi driver det offentliga samtalet tillsammans. 

 

& Co med Samhällsbyggarna – är & Co med hela branschen!

 

För mer information om samarbeten och hur din organisation kan synas genom oss kontakta:

 

Joanna Messmer

joanna.messmer@samhallsbyggarna.org

070 – 090 59 72

 

 

Ocopresentation -5

Läs presentationen med mer information om vad vi kan göra tillsammans!