Årets Clarence Morberg - pristagare 2016 är Karolina Lisslö, Generalsekreterare Mattecentrum!

Karolina Lisslö är Årets Clarence Morberg -pristagare 2016!

Karolina Lisslö, Generalsekreterare Mattecentrum

 

Karolina har visat hållbart och gott ledarskap samt främjande av samhällsutvecklingen genom sin karriär. Som medgrundare av Bee Urban bidrog hon till stadens mångfald och hälsa och nu som driven och inspirerande generalsekreterare i Mattecentrum till att alla får en chans att lära sig att förstå matte. En viktig pusselbit när det gäller att bryta utanförskapet.

 

Så lyder motiveringen till att Karolina Lisslö, Mattecentrum, idag tilldelats utmärkelsen Årets Clarence Morberg 2016.

 

- Det är så sjukt roligt! Jag är enormt stolt att få ta emot detta pris, säger Karolina Lisslö. 

 

– Karolina är verkligen inspirerande med sitt starka engagemang för hållbarhet inom olika områden i samhällsbyggnadssektorn, säger Sara Haasmark, vd på Samhällsbyggarna. 

 

Clarence Morberg – priset har delats ut sedan 2013. Den 12 oktober delades årets pris ut vid middagen i samband med seminariekonferensen Samhällsbyggnadsdagarnas. Priset är, förutom den hedervärda titeln, en prissumma om 20 000 kr.

 

Juryn 2016 har bestått av

Biljana Pehrsson, vd Kungsleden
Lise Langseth, seniorkonsult
Erik Selin, vd Balder
Stefan Engdahl, chef verksamhetsområde Samhälle Trafikverket 
Jan Wejdmark, ordf. Samhällsbyggarna 
Sara Haasmark, vd Samhällsbyggarna

 

 

Samhällsbyggarna

Samhällsbyggarna är en branschövergripande ideell nätverksorganisation med 5000 medlemmar. Samhällsbyggarna är unika i sin bredd med spetskompetens inom samhällsbyggnadsområdets alla delar. Alla som verkar inom Samhällsbyggnadssektorn är välkomna som medlemmar. Med fler kompetenser, erfarenheter och synpunkter skapar vi ett bättre och mer hållbart samhälle för alla.

 

Följ Samhällsbyggarna i sociala medier: Twitter: @Samhallsbyggnad | Facebook: Samhällsbyggarna| LinkedIn: Samhällsbyggarna | Instagram: Samhallsbyggarna