Vinnarna av bästa examensarbete inom fastighetsekonomi tilldelas Jonatan Oldenburg och Fredrik Salaman!

Prissättning i förhållande till föreningsskuld på bostadsmarknaden

 

Fredrik Och Jonatan   

Fredrik Salman, Brunswick Real Estate      Jonatan Oldenburg, Annordia

 

En välskriven uppsats som behandlar ett ständigt aktuellt och relevant ämne inte enbart för akademin och fastighetsbranschen utan även för samhället i stort. Uppsatsens resultat och metodik bör även kunna användas konkret på bostadsmarknaden för att både bedöma potentiella risker och i förlängningen även prissätta dessa risker.

 

Så låter motiveringen till årets bästa examensarbete inom fastighetsekonomi "Prissättning i förhållande till föreningsskuld på bostadsmarknaden", författat av Jonatan Oldenburg och Fredrik Salman.

 

Fredrik Salman är 23 år gammal från Lund. Innan sommaren tog han en dubbelexamen från LTH och Ekonomihögskolan i Lund där han de fem senaste åren studerat till civilingenjör inom lantmäteri och till en ekonomie kandidat. Nu bor han i Stockholm och arbetar på Brunswick Real Estate, en av Nordens ledande investerare med kapitalförvaltning inom fastighetsinvesteringar och kreditfinansiering. 

 

Jonatan Oldenburg är 24 år gammal från Uppsala. Han tog examen vid LTH inom lantmäteri med inriktning fastighetsekonomi i maj och spenderade ett utbytesår vid TU München 2016-2017. Idag arbetar han som analytiker hos Annordia, en oberoende rådgivningsbyrå för investeringar och utveckling av hotellfastigheter.

 

Du kan ta del av examensarbetet i sitt fullo här.