Vinnarna av bästa examensarbete inom fastighetsekonomi tilldelas Hamza Harrami och Oscar Paulsson!

"Rent modelling of Swedish office markets - forecasting and rent effects"

 

Oscar Paulssen   Hamza

        Oscar Paulsson, WSP                    Hamza Harrami, WSP 

 

Hamza Harrami och Oscar Paulsson är vinnare av årets bästa examensarbete inom fastighetsekonomi med arbetet "Rent modelling of Swedish office markets - forecasting and rent effects". Båda eleverna har precis avslutat sina studier på KTH och kammar dessutom hem en vinst tillsammans med sina examensbevis. Både Hamza och Oscar arbetar nu på WSP Analys & Strategi. 

 

Bedömningen av de inlämnade examensarbetena har grundats på hur författarna har kunnat redovisa intressanta aspekter på aktuella frågor som är möjliga att tillämpa i det praktiska arbetet inom ämnesområdena och som dessutom bedöms ha nyhetsvärde. Arbetena har även på ett balanserat och lättläst sätt redovisa sitt ämne och sitt material, utifrån givna förutsättningar.

 

Motiveringen till vinsten 

En välskriven uppsats som behandlar kärnan inom fastighetsekonomi. Författarna visar vidare att de behärskar att genomföra analyser för att prognostisera framtida svängningar på kontorshyresmarknaden. Något som dessutom genererar konkreta och tillämpningsbara modeller.

 

Du kan ta del av examensarbetet i sitt fullo här.