Har du skrivit årets bästa examensarbete?

Ba ̈sta Examensarbete 2023-alla -insta -2

 

Samhällsbyggarna utser varje år de bästa examensarbetena inom hållbart samhällsbyggande, fastighetsekonomi och fastighetsrätt. Passa på att lyfta just din uppsats och ditt valda studieområde till en bredare publik. Skicka in examensarbetet som du ensam eller tillsammans med andra skrivit och delta i Samhällsbyggarnas prestigefyllda uppsatstävling!

 

Bland alla uppsatser som lämnas in på våra lärosäten finns det många guldklimpar som bidrar till mycket kunskap till branschen och akademin. Samhällsbyggarna vill ta fasta på denna kunskapskälla och uppmuntra till fortsatt arbete för en hög kvalitet inom professionen oavsett det handlar om fortsatt arbete inom akademin, i den offentliga sektorn eller det privata näringslivet. 

 

Därför vill vi – bland annat genom priserna ­– kasta ett extra ljus på alla de hårt arbetande studenternas alster som vi är övertygade om kan bidra med mycket till bransch och akademi.

 

Skicka in ditt bidrag

 

Vi behöver ditt bidrag senast den 4 juli.

 

Priset för bästa examensarbete inom hållbart samhällsbyggande delas ut under Samhällsbyggnadsdagarna – årets stora samling av och för hela branschen, den 9-10 oktober 2024. Vinner du priset för bästa examensarbete förväntas du närvara under Samhällsbyggnadsdagarna och presentera ditt examensarbete. Kommer du tvåa eller trea får du presentera ditt examensarbete under webbinariet "Aktuella examensarbeten i hållbarhet, ekonomi och juridik" som hålls den 14 november 2024. Presentationer under SB-dagarna och webbinariet kommer att spelas in och publiceras i Samhällsbyggarnas kanaler.

 

Publicerat: Torsdag 2 Maj