__________________________________

 Sophi Payne Zakrisson

Sophip

Mail:

sophi.payne-zakrisson@projektledarhuset.se


  

Hur kan vi uppnå vår fulla potential och ha tillfredsställelse i livet och karriären?

Genom att balansera upp mitt liv och drivkrafter att prestera med konsten att vara närvarande så har jag tillåtit mig att ha roligt med fastighetsbildningsfrågor sedan min examen 2007. Mitt namn är Sophi Payne Zakrisson, jag är Småbarnsmor, Civilingenjör, Projektledare, Investerare och jag brinner för frågor om hur projekt genomförs på bästa sätt.

 

 

 

Jag har haft förmånen att möta människor och lösa deras problem som beslutsfattande myndighet på statliga Lantmäteriet. Där hanterade vi Förrättningslantmätare komplicerade frågor med många inblandade sakägare. De närmaste sju åren har jag fått uppleva byggföretaget Besqabs expansion från 50 anställda till att nu vara ett börsnoterat bolag med över 120 tjänstemän. På Besqab har jag som ensam Exploateringsingenjör engagerats i hanteringen av bolagets fastighetsjuridiska frågor. Nu bidrar jag positivt till samhällsutvecklingen genom att som konsult projektleda skapandet av detaljplaner åt kommuner.

 

Livet är en bergochdalbana där vi möter olika utmaningar och belönas för våra prestationer. Är du motiverad av beständig självförbättring där du överträffar dina egna förväntningar i karriären och samtidigt vill få ihop livet? Som din mentor vill jag låta mina erfarenheter vara en tillgång för dig. Tack för att jag får möjlighet att hjälpa dig i de frågor och utmaningar som du står inför och för att vi berikar varandra med nya tankar!

__________________________________

Stefan Lindsköld

Stefanl

Mail:

stefan.lindskold@aktea.se

 

 

Jag är vd och partner i Aktea Energy som erbjuder spetskompetens och kvalificerad rådgivning inom effektiv energianvändning i fastigheter och företag, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå.

 

www.aktea.se

https://www.linkedin.com/in/stefan-lindsk%C3%B6ld-04461820/

Jag har under flera år drivit Stockholms stads Företagsnätverk för hållbara fastigheter, och är även initiativtagare till Solcellsgruppen där fastighetsägare och -utvecklare träffas för att diskutera lönsamma solcellsinvesteringar. Innan Aktea arbetade jag med forskning och utveckling inom NCC och var även generalsekreterare för ENCORD – European Construction Companies for Research and Development.

 

__________________________________

Peter Johansson

peter johansson 

Mail:

peter@futufarm.com

 

 

VD FUTUPLAN och serieentreprenör i FUTUFARM samt POX Design med Affärsutveckling, Innovation och Samverkan som kompetens

Ingenjör och marknadsekonomi IHM som bakgrund, under de senaste 14 åren har jag utvecklats platser fastigheter och sammanhang på Atrium Ljungberg exempel, SICKLA, Magasinet, M7 Kunskapsgallerian,          Atlas Copco HK, Kvarteret NOD i Kista, BAS Järfälla, Life City Hagastaden.

Specialfokus på sammanhanget, processer i komplexa hybrid-projekt med fokus på det socialt hållbara.

Idag hjälper jag Nacka kommun med stads och platsutveckling lärande- och kulturmiljöer.

 

www.fututfarm.com

 

 

Mentorskap ser jag som något mycket viktigt och ömsesidigt jag finns för dig som vill utveckla perspektiv, helhetssyn, ledarskap och kommunikation.

 

__________________________________

 Hans-Christian Callisen 

Hanschristian

Mail: hans-christian.callisen@prolog.se

Managementkonsult som brinner för att driva utveckling i samhällsbyggnadsbranschen. Om dagarna arbetar jag med att hjälpa våra kunder utvecklas och prestera bättre och på fritiden utmanar jag mig själv i landsvägscykling, akrobatik och klättring. 

 

Jag är IPMA-certifierad projektledare och har innan managementkonsultingen tio års erfarenhet som projektledare. Som projektledare har jag arbetat på konsultbasis (på Ramböll och WSP) med sina för- och nackdelar. Jag har drivit flertalet större byggprojekt med både nationella och internationella kunder och under min tid på Ramböll har jag även arbetat med marknadsfrågor och utvecklingen av deras traineeprogram.


  

 

Som mentor ser jag fram emot att arbeta med din personliga och professionella utveckling både genom coachning och rådgivning. Jag tror vårt mentorskap kommer att präglas av energi, givande och tagande, ledarskapet och diskussioner om utmaningar både på jobbet och privat.