Samhällsbyggarnas mentorskap

Photo -1505906960586-b 2f 5793971ad

 

Mentorskap syftar till att öka deltagarnas personliga och yrkesmässiga utveckling, skapa ett kunskapsutbyte och ett utökat nätverk mellan personer i samhällsbyggnadssektorn. Genom kunskapsutbyte och ett brett nätverk kan Samhällsbyggare och Samhällsbyggarna bidra till framtidens hållbara samhälle.

 

Som mentor presenteras du på vår hemsida och kan då bli kontaktad direkt av den som önskar bli adept. Är du intresserad av att dela med dig av dina erfarenheter som mentor? Hör då av dig till info@samhallsbyggarna.org. Beskriv dig själv och din bakgrund och vilka frågor som du brinner för!

 

Passa även på att bli medlem här om du inte redan är det!

 

Om du är intresserad av att hitta en mentor, hittar du information och kontaktuppgifter här!

 

 Hör även mer om vad det innebär att vara mentor från en mycket erfarna mentorn, Louise Lind!

 

 

 

Kommentarer från tidigare deltagare

Anna Dahlman Petri - mentor 2014

Anna Dahlman Petri 

 

Anna Dahlman Petri, avdelningschef WSP var mentor i Samhällsbyggarnas Mentorprogram 2014. "Det var intressant att få möta en annan kompetent person utanför de formella ramarna och diskutera samt utbyta erfarenheter."

 

Sophi Payne Zakrisson - adept 2014

Sophip

 

Sophi Payne Zakrisson, projektledare med inriktning fastighetsjuridik var adept i Samhällsbyggarnas Mentorsprogram 2014. ”Det är i mötet med andra människor vi växer! Samhällsbyggarnas mentorsprogram ger möjlighet för oss som vill något mer i livet att mötas och dela en annans synsätt. För mig har mentorsprogrammet varit mycket värdefullt för den personliga och den professionella utvecklingen.”

 

Jan Ellström - mentor 2014

Jan Ellström, vd Olov Lindgren var mentor i Samhällsbyggarnas Mentorprogram 2014."Det var stimulerande att vara mentor och vi håller fortfarande kontakt!"