Pristagare hyllades under SB-dagarna

IMG_2632-sb -dagarna
Nima Assadi och Caroline Szyber, moderatorer för SB-dagarna 2023, och Joanna Messmer, vd Samhällsbyggarna. Foto: Rosie Alm

 

Samhällsbyggnadsdagarna är hela branschens mötesplats och ägde i år rum den 5-6 oktober på 7A Odenplan i Stockholm. Samhällsbyggnadsdagarna arrangeras årligen av Samhällsbyggarna där ledande samhällsplanerare, företagare, forskare, politiker möts och delar kunskap och erfarenheter. 

 

Programmet under dag ett bestod av av tre parallella spår med olika innehåll, vilket gjorde att deltagarna fick ett brett utbud att välja mellan. Dag ett avrundades med ett trevligt mingel och prisutdelning där vinnarna hyllades med blommor och diplom. Under dag två smalnade konferensen av till ett spår med programpunkter som behandlade fastighetsrätt och fastighetsekonomi.

 

- Under dessa två intensiva dagar utforskade vi olika aspekter av samhällsbyggande, från fastighetsrätt och fastighetsekonomi till de senaste innovationerna och trenderna. Vi hoppas att detta evenemang har inspirerat till nya idéer och samarbeten som kommer att forma framtiden för samhällsbyggande i Sverige. Tack till alla som deltog och bidrog till att göra Samhällsbyggnadsdagarna 2023 till en succé, säger Joanna Messmer, vd Samhällsbyggarna.

 

IMG_3443_pristagare-
Vd Joanna Messmer (t.v) och ordförande Dag Björklund (t.h) tillsammans med årets pristagare. Foto: Rosie Alm

 

En av SB-dagarnas höjdpunkter var prisutdelningen och årets vinnare är:
🏆 Årets samhällsbyggare - Erika Hedgren
🏆 Excellence in Civil Engineering - Olle Samuelson
🏆 Clarence Morberg-priset - Nima Assadi
🏆 Bästa examensarbete inom hållbart samhällsbyggande - Anna Edorson
🏆 Bästa examensarbete fastighetsekonomi - Wilma Olofsson och Sophia Solberg
🏆 Bästa examensarbete i fastighetsrätt - Tove Berlind Hjelm

 

Stort tack till alla deltagare, talare, moderatorer, partners, studentsponsorer, utställare och andra som engagerat sig i att skapa årets Samhällsbyggnadsdagar!

 

Läs mer om konferensen: https://sbdagarna.se


Vi ses på SB-dagarna nästa år!

 

Publicerat: Fredag 13 Oktober