Köp din Early Bird-biljett till Samhällsbyggnadsdagarna 2024

SB-dagarna 2024-earlybird

 

Välkommen till två fullspäckade dagar, den 9-10 oktober, där du får möjlighet att nätverka med branschens främsta experter, beslutsfattare, investerare och nyckelpersoner. Samhällsbyggnadsdagarna erbjuder ett spännande program som ger dig insikter och verktyg för att forma framtidens samhällen.

 

Samhällsbyggnadsdagarna är den självklara mötesplatsen för alla i sektorn. Missa inte chansen att delta i årets stora konferens – av branschen, för branschen. SB-dagarna kommer att gå av stapeln den 9-10 oktober och hålla till på Cirkeln i ABF-huset på Sveavägen 41 i Stockholm. Programmet kommer, precis som föregående år, innefatta tre olika spår vilket gör att det finns något för alla. 

 

Säkra din plats redan idag och ta del av möjligheten att utveckla din karriär och verksamhet.

Passa på att köpa din biljett till rabatterat pris 

Vi erbjuder Early Bird-priser fram till den 15 juli!

 

Vi presenterar stolt årets huvudmoderatorer, Mustafa Sherif och Caroline Szyber, som kommer att leda oss genom dessa inspirerande dagar.

 

SB-dagarna 2024-moderatorer

  

För dig som inte har möjlighet att delta på plats kommer alla programpunkter att spelas in och du har då möjlighet att köpa en digital biljett.

 

Välkommen till Samhällsbyggnadsdagarna, hela branschens mötesplats. 

 

______________________

 

Vill du att ditt företag ska synas för branschens viktigaste mötesplats? Bli partner till Samhällsbyggnadsdagarna. Kontakta företagskontakt Noah Skogward för att få veta mer. 

 

______________________

 

Har du ytterligare frågor eller funderingar? Kontakta projektledare Mikaela Johnson.

 

Publicerat: Fredag 14 Juni