BG Institute och Samhällsbyggarna ingår samarbete – Medlemmar får exklusiv rabatt på kurser

IMG_3170

BG Institute och Samhällsbyggarna har inlett ett samarbete som ger Samhällsbyggarnas medlemmar 10% rabatt på hela BG Institutes kursutbud. En del av kursutbudet lämpar sig särskilt för värderare och kommer att kunna räknas som vidareutbildningspoäng, så kallade VUD.

 

Samarbetet syftar till att främja kontinuerlig utbildning och kompetensutveckling inom samhällsbyggnadsbranschen. Medlemmarna i Samhällsbyggarna får nu möjlighet att ta del av ett brett utbud av kurser inom områden som fastighetsrätt, byggteknik och hållbar stadsutveckling.

 

Joanna Messmer, vd för Samhällsbyggarna, kommenterar samarbetet: 

 

- Det är av yttersta vikt att vi alltid strävar efter att utvecklas och hålla oss uppdaterade med de senaste kunskaperna inom vårt område. Genom samarbetet med BG Institute kan vi erbjuda våra medlemmar högkvalitativa utbildningar som stöder det livslånga lärandet och säkerställer att de är väl förberedda för framtidens utmaningar.

 

BG Institute är en ledande utbildningsleverantör inom juridik, ekonomi och samhällsbyggnad och erbjuder kurser som är utformade för att möta yrkesverksammas behov. Med detta nya samarbete kan Samhällsbyggarnas medlemmar dra nytta av expertis och pedagogik på högsta nivå för att fortsätta utvecklas inom sina respektive område.

 

För VUD-godkända kurser registreras dina VUD automatiskt efter genomförd kurs. Inom kort kommer du få tillgång till rabattkoden genom Samhällsbyggarnas medlemssidor, men du kan redan nu ta del av rabattkoden genom att höra av dig till info@samhallsbyggarna.org.

 

Till VUD-kurser

 

Till hela kursutbudet

 

BG_Institute _Logo _En _del _av _BG_CMYK

 

Inte medlem än? Bli medlem för att ta del av rabatten och andra förmåner.

 

Publicerat: Tisdag 21 Maj