Välkommen Iterio till Samhällsbyggarna & Co

Iterio

 

Samhällsbyggarna presenterar stolt att Iterio ansluter sig till Samhällsbyggarna & Co, vårt partnerskapsprogram. & Co med Samhällsbyggarna är & Co med hela branschen!

 

Om Iterio

"Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad. Vi hjälper stora och små kunder i projektens alla skeden, från planering till genomförande. Vi erbjuder kunniga medarbetare inom projektledning, digital projekthantering, geoteknik, miljö, vattenbyggnad, trafik och ITS.

 

Vi hjälper dig att skapa effektivitet och struktur i bygg- och anläggningsprocessen. Vi ger kunden trygghet och god ekonomi genom att leverera konsulttjänster baserade på spetskompetens och gedigen erfarenhet."

 

Samhällsbyggarna & Co

Ett partnerskap med oss möjliggör inte bara vår verksamhet, det fungerar också som en katalysator för positiv förändring inom samhällsbyggnadssektorn. Tillsammans arbetar vi med att forma framtidens samhälle med fokus på innovativa lösningar och hållbar utveckling. Anslut er till Samhällsbyggarna & Co idag och ta del av en unik möjlighet att vara en drivkraft bakom samhällsförbättringar samt dra nytta av fördelarna med partnerskapet.

 

Vill du och ditt företag eller organisation veta mer om Samhällsbyggarna & Co? Läs mer och kontakta oss!

 

Publicerat: Torsdag 18 Januari