Välkommen AFRY till Samhällsbyggarna & Co

AFRY-2

 

Samhällsbyggarna är stolta över att presentera att AFRY Building ansluter sig till Samhällsbyggarna & Co, vårt partnerskapsprogram. & Co med Samhällsbyggarna är & Co med hela branschen!

 

Om AFRY:

"På AFRY skapar vi förändring i allt vi gör, från de lösningar vi skapar till hur vi värdesätter balans mellan arbete och privatliv. ​Vi gör detta med ett högre syfte, för att accelerera omställningen till ett hållbart samhälle.

 

Engineered by AFRY visar vilka vi är som företag, det illustrerar att vår breda kompetens är vår superkraft; vi kan konstruera allt ifrån broar, byggnader, energilösningar, cirkulära system till en välmående företagskultur som ger alla lika möjligheter. ​

 

Vi är 19 000 kollegor närvarande i 40 länder globalt, och vi vill fortsätta växa för att öka vår positiva inverkan på samhället.​

 

Med AFRY Buildings samlade kompetens och nära tillgång till expertkunskap inom alla områden och olika skeden i en byggnads livscykel ser vi till att din byggnad byggs, driftas och förvaltas på ett klimatneutralt och värdeskapande sätt. Att byggnaden står där och är en del av staden även långt in i framtiden. Vi framtidssäkrar din stad."

 

Samhällsbyggarna & Co

Ett partnerskap med oss möjliggör inte bara vår verksamhet, det fungerar också som en katalysator för positiv förändring inom samhällsbyggnadssektorn. Tillsammans arbetar vi med att forma framtidens samhälle med fokus på innovativa lösningar och hållbar utveckling. Anslut er till Samhällsbyggarna & Co idag och ta del av unik möjlighet att vara en drivkraft bakom samhällsförbättringar samt dra nytta av fördelarna med partnerskapet.

 

Vill du och ditt företag eller organisation veta mer om Samhällsbyggarna & Co? Läs mer och kontakta oss!

 

Publicerat: Måndag 2 Oktober