Välkommen Olov Lindgren i Samhällsbyggarna & Co

Ol
Samhällsbyggarna är stolta över att presentera Olov Lindgren som andra företag att ansluta sig till Samhällsbyggarna & Co, vårt partnerskapsprogram. & Co med Samhällsbyggarna är & Co med hela branschen!
 
Om Olov Lindgren:
"Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsföretag med lång historia i Stockholm. Tillsammans är vi cirka 90 anställda som förvaltar 116 hyresfastigheter. Företaget vilar på en gedigen byggmästartradition där långsiktiga och hållbara fastigheter alltid har varit i fokus."

 

Ett partnerskap med oss möjliggör inte bara vår verksamhet, det fungerar också som en katalysator för positiv förändring inom samhällsbyggnadssektorn. Tillsammans arbetar vi med att forma framtidens samhälle med fokus på innovativa lösningar och hållbar utveckling. Anslut er till Samhällsbyggarna & Co idag och ta del av unik möjlighet att vara en drivkraft bakom samhällsförbättringar samt dra nytta av fördelarna med partnerskapet.
 
Vill du och ditt företag eller organisation veta mer om Samhällsbyggarna & Co? Läs mer och kontakta oss!

 

Publicerat: Tisdag 4 Juli