Svevia först att gå med i Samhällsbyggarna & Co

Svevia
Samhällsbyggarna är stolta över att presentera Svevia som första företag att ansluta sig till Samhällsbyggarna & Co, vårt nya partnerskapsprogram. & Co med Samhällsbyggarna är & Co med hela branschen!
 
Om Svevia:
"Svevia är entreprenadföretaget som genom bra service och aktivt samarbete med sina kunder och leverantörer levererar rätt kvalitet vid byggande och skötsel av vägar och övrig infrastruktur."

Ett partnerskap med oss möjliggör inte bara vår verksamhet, det fungerar också som en katalysator för positiv förändring inom samhällsbyggnadssektorn. Tillsammans arbetar vi med att forma framtidens samhälle med fokus på innovativa lösningar och hållbar utveckling. Anslut er till Samhällsbyggarna & Co idag och ta del av unik möjlighet att vara en drivkraft bakom samhällsförbättringar samt dra nytta av fördelarna med partnerskapet.
 
Vill du och ditt företag eller organisation veta mer om Samhällsbyggarna & Co? Läs mer och kontakta oss!

 

Publicerat: Onsdag 21 Juni