Har du skrivit årets bästa examensarbete? Skicka in och tävla!

Basta _examensarbete _etta2

 

Samhällsbyggarna vaskar varje år fram de bästa examensarbetena inom fastighetsrätt och fastighetsekonomi.

 

Passa på att lyfta just din uppsats och ditt valda studieområde till en bredare publik. Skicka in examensarbetet som du ensam eller tillsammans med andra skrivit nu och delta i Samhällsbyggarnas prestigefyllda uppsatstävling!

 

Författarna av de bästa uppsatserna kommer att ta emot priserna under Samhällsbyggnadsdagarna 26–27 oktober. De kommer också att få möjlighet att presentera sig själva och arbetena i tidningen Samhällsbyggaren.

 

Dessutom får vinnarna generösa prissummor. Som ensam författare får du 15 000 kronor. Är ni två eller fler får ni dela lika på 20 000 kronor.

 

Bland alla uppsatser inom fastighetsrätt och fastighetsekonomi som lämnas in på våra lärosäten finns det många guldklimpar som bidrar till mycket kunskap till branschen och akademin. 

 

Samhällsbyggarna vill ta fasta på denna kunskapskälla och uppmuntra till fortsatt arbete för en hög kvalitet inom professionen oavsett det handlar om fortsatt arbete inom akademin, i den offentliga sektorn eller det privata näringslivet. 

 

Därför vill vi – bland annat genom priserna ­– kasta ett extra ljus på alla de hårt arbetande studenters alster som vi är övertygade om kan bidra med mycket till bransch och akademi.

 

Ge ditt examensarbete extra kärlek – skicka in det till oss och tävla nu!

 

Läs mer om priserna och hur du kan delta! 

 

Publicerat: Onsdag 9 Juni