Tre snabba med Per Eriksson

Per Eriksson

 

Per Eriksson projektledare Kirunabostäder AB. Arbetar som projektledare åt Kirunabostäder i Kirunas stadsomvandling. Sedan våren 2016 har han arbetat heltid i projektet. Mycket arbete handlar om hur man omlokaliserar människor och företag från gammat till nytt

 

 

Vad ska du tala om på sbdagen? 

- Jag skall prata om Kirunabostäders del i stadsomvandlingen som sker i Kiruna. Hur arbetar vi med detta. Hur hanterar vi alla människor som blir påverkade. Människor som har bott kanske 30 år i samma lägenhet, hur hanterar vi detta.

 

Vad har ni fått för reaktioner från hyresgäster om flytten? 

- Vi fått bra reaktion från lokalhyresgäster och hyresgäster. Då vi arbetar väldigt proaktivt, är tydliga i kommunikationen

 

Har hyresgästerna fått vara med och bestämma/komma med önskemål?

 - Ja, Vi har satt en parlett med valmöjligheter och utifrån detta har dom fått välja.

 

 

 

Publicerat: Torsdag 23 April