Kan gårdagens kontorsbyggnader möta morgondagens behov?

Sb (6)

 

#sbdagen2020

 

Kan gårdagens kontorsbyggnader möta morgondagens behov?

Byggbranschen är en av de största klimatbovarna. I Stockholm finns idag mer än tillräckligt med kontorsyta för att täcka behovet för lång tid framöver men kontorshusen nyttjas sällan på bästa sätt och är i många fall omoderna och i behov av nya tekniska lösningar. Kan ett ombyggt äldre kontorshus möta dagens och morgondagens krav från hyresgästerna och hur ser betalningsviljan ut jämfört med nyproducerade kontorsbyggnader? Anders Elvinsson, Head of Valuation & Advisory på Cushman & Wakefield, ger oss en inblick i dagens kontorshyresmarknad vilken följs av en panel med aktörer som idag har pågående om- och/eller nyproduktionsprojekt i Stockholmsområdet.

 

Talare:

Anders Elvinsson, Head of Valuation & Advisory Sweden

Anna Kullendorf, Affärsutvecklingschef, Humlegården

Kristina Sawjani, Transaktionschef, Castellum

Anna Nordin, Affärsområdeschef Stockholm City, Vasakronan

 

Publicerat: Torsdag 30 April