Vi är stolta att presentera Sofie Jonsson som talare på #sbdagen2020

Sofie Jonsson

Sustainovation – utveckling och innovation i partnerskap för hållbarhet

De globala utmaningarna är allas vår angelägenhet och ansvar. Det är först när vi tillsammans vågar nya vägar som vi kan utveckla det samhälle vi med stolthet lämnar efter oss. Det kräver nytänkande, risktagande och prestigelös samverkan. För att bli bättre på det vi redan gör och göra rätt saker för framtiden har Skanska en plattform och ett arbetssätt för att driva utveckling och innovation för hållbarhet tillsammans med andra.

 

Sofie har erfarenhet från strategiskt arbete och partnerskapsprojekt med fokus på hållbar samhällsutveckling från bygg, transport och energisektorn. Hon har en civilingenjörsexamen från samhällsbyggnadsprogrammet på KTH och fick 2015 utmärkelsen Female Leader Engineer som tilldelas en kvinnlig civilingenjörsstudent som utmärkt sig i sitt sätt att leda människor och har potential att axla ledarroller i svenskt näringsliv. Idag är Sofie innovationsledare på Skanska där hon jobbar med att skapa förutsättningar för Skanska att göra rätt saker för framtiden som man inte gör idag.

 

Publicerat: Torsdag 5 Mars