Samhällsbyggarna söker en verkställande direktör!

city (2) 

 

Verkställande direktör till Samhällsbyggarna 

Brinner du för samhällsbyggande och att vara med och utveckla branschen? Är du kreativ och har lätt för att knyta kontakter? Är du en duktig kommunikatör och människokännare som gillar att se till helheten? Sök då rollen som direktör för föreningen Samhällsbyggarna! 

 

Vår nuvarande verställande direktör går under våren vidare till nya utmaningar och Samhällsbyggarna söker därför dig som vill vara med i en utmanande vidareutveckling av föreningen. 

 

Samhällsbyggnadssektorn sysselsätter över en halv miljon människor och en väsentlig del av dessa är målgruppen för föreningens verksamhet. Sektorns och omvärldens förväntningar på branschen och dess utövare blir delar av ditt arbetsfält. Som direktör får du möjlighet att bidra med en plattform för de professionellas utveckling. Målet är att ge föreningens medlemmar bästa möjlighet till utveckling genom exempelvis nätverkande, seminarier och informationsspridning.

 

Ansvar och arbetsuppgifter 

Du arbetar i nära samarbete med styrelsen och driver föreningens strategiska agenda framåt. Föreningen är i en situation där samhälsbyggnadssektorn växer och utvecklas och gör att vår tidigare inriktning och arbetssätt för att tillgodose våra medlemmars och vår övriga målgruppers behov behöver utvecklas och moderniseras. Det är ett förändrings- och utvecklingsarbete som behövs. Du blir ansvarig för föreningens verksamhet gentemot ca 3 600 medlemmar, många organiserade i regioner och sektioner. Du blir också ansvarig utgivare för tidningen Samhällsbyggaren.

 

Vem är du? 

Vi söker dig som brinner för samhällsbyggandet och som gillar utmaningar. Du drivs av utveckling och förändringsarbete och har lätt för att skapa förtroende i din omgivning. Du är kommunikativ och trivs när du får vara med och påverka. Du har lätt för att se helheten i komplexa samband. Du har erfarenhet från samhällsbyggnadssektorn, troligtvis från en utvecklingsroll eller en ledande befattning. 

 

För dig som känner dig redo att anta utmaningen så kan vi lova ett varierande och utmanande arbete där du över tiden själv får vara med och definiera din roll och föreningens framtida satsningar. 

 

Ansökan 

För ansökan och ytterligare information, kontakta Samhällsbyggarnas ordförande Dag Björklund på 076-126 14 67 eller dag_bjorklund@hotmail.com. 

 

Vi vill ha din ansökan senast söndagen den 31 mars 2020 men vi tar emot ansökningar löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

 

Om Samhällsbyggarna 

Samhällsbyggarna är bygg- och fastighetssektorns ledande nätverk för professionella inom området med 3 600 medlemmar. Föreningen är ett forum för alla som är verksamma inom samhällsbyggandet. Läs mer på www.samhallsbyggarna.org. 

 

Photo by Daryan Shamkhali on Unsplash

 

Publicerat: Tisdag 31 Mars