SMS-påminnelse från Samhällsbyggarna

mobil 

Samhällsbyggarna använder sig av arcMember för sin medlemsadministration. 2019 lanserade arcMember en betalsida som möjliggör direktbetalning via exempelvis Swish och kort, och denna länkas medlemmen till via e-post och SMS.

 

Samhällsbyggarna skickar SMS i samband med sin första påminnelse, men pga. en otydlig avsändare så finns det medlemmar som har hört av sig till SHBygg med funderingar kring detta SMS. Både dess innehåll och avsändare har nu förtydligats och vi beklagar det inträffade - det är ett korrekt SMS ni fått del av. Vi tackar för er förståelse och önskar er en fortsatt trevlig vecka!


Har ni frågor så vänd er till Samhällsbyggarna 
info@samhallsbyggarna.org

 

Sara Haasmark, vd Samhällsbyggarna

 

 

Photo by William Hook on Unsplash

 

Publicerat: Tisdag 14 Januari