Annonsera med Samhällsbyggarna

Annonsera med Samhällsbyggarna

Sb 4 2019 hela fram

 

Genom att annonsera i Samhällsbyggaren når du samhällsbyggare. 

Tidningen når yrkesverksamma och studenter verksamma inom hela samhällsbyggnadssektorn. Läsarna arbetar såväl inom offentlig- som privat sektor. Vare sig du söker folk som är verksamma inom tidiga skeden, byggprocessen, förvaltningen samt utvecklingen av samhällsbyggnadssektorn så är Samhällsbyggaren rätt forum för dig att synas i.

 

Samhällsbyggaren finns även i digital version! Läs den här!

 

Kontaktinformation

För mer info och bokning, kontakta Hans Simons 
Hans.Simons@annonssaljarna.se  tel 08-411 72 16, 070-928 58 41

 

Samhällsbyggarnas annonsprislista 

 

Samhällsbyggarna har ett stor och brett kontaktnät och når ut till flera tusen människor varje dag. Skulle ni vilja använda er av våra kanaler för att nå ut till hela samhällsbyggnadssektorn så kan ni enkelt göra det via Samhällsbyggarnas kanaler:

 

 

Fördelen med att annonsera genom oss är att ni når ut till hela samhällsbyggnadssektorn. Våra 4 000 medlemmar är allt från ekonomer, jurister, socionomer och civilingenjörer till mäklare, konstruktörer och samhällsvetare. Alla som jobbar inom sektorn är välkomna hos oss, och det är hela sektorn ni kommer att nå ut till! Prislistor inkl. utgivningsplan och kontaktpersoner finner ni nedan.

 

Publicerat: Onsdag 18 December