ÖBO:s ENERGISTRATEGI - Smart stad på riktigt, 22 okt

Ska ̈rmklipp 2019-10-11 11.06.51

  

SEMINARIE 22 OKT KL: 8.00 - 9.00

Välkomna till seminarie om hur Örebros bostadsbolag, ÖBO, arbetar med energifrågorna på ett engagerat och målinriktat hållbart sätt.

 

ÖrebroBostäder (Öbo) har hus som är uppkopplade mot varandra och stadens el- och värmeverk. Det innebär att de utgör ett stort system som lagrar energi, delar med sig till varandra och resten av staden. 

När Jonas Tannerstad började på Öbo i början på 2000-talet hade han arbetat med industrier tidigare. Han upptäckte snabbt att fastighetsbranschen hade fragmenterade tekniska lösningar. Inom industrin ser man varje komponent som en del av ett större maskineri. År 2004 började ÖBO med att industrialisera sin verksamhet. Då hade de en vision som var 15 år bort. Där är de idag.

 

Föreläsare: Jonas Tannerstad, chef för el/automation, ÖBO.

Tid: Tisdag 22 oktober kl: 8:00 – 9:00. Det bjuds på fika.

Plats: ÖBO, Fredsgatan 20A, Örebro.

 

Anmälan görs till Samhällsbyggarnas kansli genom att mejla info@samhallsbyggarna.org

 

 

Publicerat: Fredag 11 Oktober