Att bygga med idrott i centrum, seminarie i Örebro 17 okt

Ska ̈rmklipp 2019-10-01 06.36.14

 

Välkomna till seminarie om hur man kan arbeta med att bygga med idrott i centrum för att skapa socialt hållbara stadsdelar!

På plats har vi tidigare landslagsfotbolssspelaren Patrik ”Bjerred” Andersson och regionchef Daniel Lindén, båda från Bygg och fastighetsföretaget Serneke. Vi kommer också att få höra hur Örebro Läns Idrottsförbund arbetar för att lyfta idrottsfrågorna för barn och ungdomar i länet. Moderator är Sweco Architects affärsområdeschef Daan Cedergren.

 

 Serneke är ett företag som gillar att utmana normer, tänka annorlunda och hitta nya synsätt på gamla problem.Hållbarhet är inget begrepp de förhåller oss till, det är ett sätt att vara som genomsyrar allt företaget gör. Sernekes grund och historia representerar äkta samhällsengagemang och ett genuint intresse att tänka större än sig själva. Genom sin verksamhet bidrar de till att utveckla städer, orter och samhället i stort för nästa generation. Örebro läns Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Örebro län. Deras uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott. De leder, företräder och stödjer över 600 föreningar, 20 000 ledare och 100 000 aktiva. Örebro Läns Idrottsförbunds vision är att Svensk idrott ska vara världens bästa.

 

 Tid: 17 okt kl: 9.00 - 10:30. Det bjuds på fika.

 Plats: Sweco, Fredsgatan 14, Örebro. Vardagsrummet.

 

 Anmälan görs till kansliet Samhällsbyggarna genom att mejla info@samhallsbyggarna.org

 

Publicerat: Tisdag 1 Oktober