Anders Nygren är sektionsordförande för nya sektionen säkerhet

Anders nygren (1)

 

Jag som person  är 48 år och har ett förflutet i säkerhetsbranschen sedan 1989 då jag började min bana på Svensk Bevakningstjänst som väktare. Jag gick på 4 årig tekniskt linje och det var lågkonjektur i landet så jag tog mitt första jobb där. 

 

Efter några år så började jag sälja brandskydd på DBT Brandskydd och jobbade med det i ca 4 år, då jag blev rekryterad till Fortaxa som håller på med fysiskt skydd i form av säkerhetsdörrar, galler, jalusier etc. På Fortaxa vart jag kvar i ca 3 år då jag startade upp ett eget bolag som hette NS Protect AB som höll på med samma sak, men även då lås. Jag sålde det vidare till min låsmästare som jag hade bolaget med.

 

Efter det så startade jag ett bevakningsföretag som hade en omsättning på 13 miljoner.

Numera har jag en säkerhetskonsultsfirma med en kollega. Vi är totalleverantörer av fysisk, teknisk och personellt skydd.

 

Anders når du lättast via anders.nygren@proaktivsakerhet.com eller 072-976 12 66

 

 

Publicerat: Onsdag 9 Oktober