Vi presenterar stolt Andreas Kristoffersson som talare på #sbdagarna2019

Andreas K

 

Aktivitetsbaserad skola – framtidens lärmiljö?

Den stora omställning som skett på kontorssidan är nu på väg att implementeras i skolan. Klassrum byts ut mot hemvister och aktivitetsbaserade ytor tar tillvara på alla elevers behov. Men en aktivitetsbaserad skola ställer krav på både utformning och inredning. Hör Archus berätta om hur de tagit lärdom från aktivitetsbaserade kontorsmiljöer och hur de nu implementerar detta i framtidens läromiljö.

Andreas Kristoffersson är inredningsdesigner och arbetar med bland annat med koncept, utformning och gestaltning av byggnader och interiörer. Andreas är uppdragsansvarig och teamledare för Inredning på Archus Västeråskontor.

 

Läs mer om Andreas Kristoffersson på sbdagarna.se

 

Publicerat: Lördag 7 September