Utbildning i medborgardialog, 17 september

Ska ̈rmklipp 2019-09-05 14.51.20

 

Välkommen på utbildning i medborgardialog med Amanda Mitchell från Vancouver, tisd 17/9

Ta del av lärdomar från Amanda Mitchell, Public Engagement Specialist från Vancouver, i utbildningen Including public voices in city building den 17 september. Amanda har lång erfarenhet av medborgardialog. Bland annat ansvarar hon för dialogprocesser i samband med upprättandet och uppdateringen av City of Vancouver’s Greenest City Action Plan. Hon har planerat och utfört medborgardialog i över 70 stadsutvecklingsprojekt.

  

Kursen hålls på Clarion Sign, Östra Järnvägsgatan 35 i Stockholm, den 17 september klockan 9:30 – 17:00. Medlemmar i Samhällsbyggarna får gå kursen för det rabatterade priset 6800 SEK exkl moms (ordinarie pris 8500 SEK). Är du medlem skriv "Samhällsbyggarna" i anmälan. Läs mer om kursen och Amandas kompetens.

 

Kursdeltagarna får lära sig:

  • Vilka fördelar som finns med att involvera medborgare i stadsutvecklingsprojekt
  • Formulera beslutstagande steg avseende medborgardialog i projekt
  • Identifiera målgrupper för medborgardialog och förstå vilka barriärer som finns
  • Ta fram mål för medborgardialog
  • Välja taktik och stöd för att nå ut, för att få feedback på bästa sätt
  • Metod för att utvärdera medborgardialog och återkoppla till de som deltog

 

Om så önskas kan kursdeltagarna använda ett eget projekt som exempel vid övningar och diskussioner, vilket kan vara en ypperlig möjlighet för att komma framåt i utformning av dialogprocesser som ska utföras. Även om du är erfaren inom medborgardialog är denna heldagsutbildning ett bra tillfälle för att ta del av erfarenheter från Kanada och de andra kursdeltagarna samt få inspiration inför egna dialogprocesser. Anmäl dig genom att maila utbildning@actinate.se och uppge namn, epost, faktureringsuppgifter samt eventuella matönskemål/allergier.

 

Publicerat: Lördag 7 September