Studiebesök Södertälje 26 september kl. 14:00

Sodertalje 

Häng med till Södertälje och se vad som händer!

 

Säkerheten och framkomligheten i farlederna genom Södertälje kanal och Mälaren måste förbättras. Därför kommer Södertälje kanal att breddas och muddras, slussen byggas om och förlängas och farlederna i Mälaren muddras.

 

Detta är ett uppdrag som Sjöfartsverket fått från regeringen. Syftet med Mälarprojektet är att förbättra sjösäkerheten och tillgängligheten i de allmänna farlederna genom Södertälje kanal och Mälaren. För att genomföra projektet krävs omfattande arbeten för att anpassa Södertälje sluss och kanal till modernt tonnage och att förbättra framkomligheten i Mälaren. Hamnarna ska kunna ta emot längre och bredare fartyg.

 

NÄR
Klockan 14.00 den 26 september

 

VAR

Vid slussen i Södertälje, Sjöfartsverkets kontor, Grödingevägen 1

 

ANMÄLAN
Anmäl ditt deltagande till Mårten Rönström: Marten.ronstrom@telia.com


Endast tolv personer kan delta!

 

 

 

 

Publicerat: Onsdag 18 September