Open House Stockholm den 4 -6 oktober

Loggamini2 (2)

 

Allmänheten bjuds in till gratis guidade visningar av Stockholms mest unika och spännande byggnader och platser under Open House..

 

Den 4-6 oktober 2019 arrangeras Open House Stockholm för fjärde året. Festivalen syftar till att involvera allmänheten i stadens utveckling och stimulera intresset för arkitektur och samhällsbyggande.

 

Festivalen arrangeras av den ideella föreningen Open House Stockholm som är en del av det globala nätverket Open House Worldwide. Föreningarna Samhällsbyggarna, Samhällsbyggnadslänken, Stockholms Arkitektförening och Stockholms Byggnadsförening är grundare av Open House Stockholm. De delar alla ett stort engagemang för stadens utveckling.

 

Läs mer om Open House Stockholm 2019 

 

Publicerat: Måndag 2 September