Föreläsning: Från chefsjobb i Sverige till volontär i Tanzania

tanzania  

 

Marianne Grauers som är VD för Chalmers Professional Education AB (Chalmers bolag för Uppdragsutbildning) kommer att berätta från sitt sabbatsår som volontär i Tanzania för organisationen "Ingenjörer utan gränser".

 

Marianne doktorerade i betongbyggnad på Chalmers 1993 och började sedan sin yrkesbana hos NCC Teknik. Bland annat ledde hon ett stort europeiskt forskningsprogram. Efter NCC-tiden har hon haft flera kvalificerde chefsbefattningar med anknytning till byggsektorn. År 2017 bestämde Marianne sig för att göra något helt annat. Sade upp sig från ett välrenommerat chefsjobb i Sverige för att under primitiva förhållanden jobba som volontär i Tanzania.

 

Marianne kommer även att ge glimtar från sitt yrkesliv och även om "Ingenjörer utan gränser".

 

Välkommen gärna tillsammans med din respektive. Efter föredraget serveras en lätt måltid till en avgift på 200:- per person.

 

Plats: Byggmästareföreningens lokaler, Ekmansgatan 1, Göteborg.  Parkering på gården.

Anmälan (tel alt sms) senast 18 oktober till:  Lennart Apleberger  0705-584244, Christer Friman 0705-494202 eller  Göran Berndtson 0706-168411.

 

Photo by Rémy Venturini on Unsplash

 

Publicerat: Fredag 20 September