Elisabeth Argus talar på #sbdagarna2019

Elisabeth Argus

 

En snabbare och mer hållbar Samhällsbyggnadsprocess kräver digitalisering

Elisabeth är vd på BonaCordi och projektledare för DigSam inom det strategiska innovationsprogrammet Smart Built Enviroment.

Elisabeth Argus är digital strateg och senior konsult med lång erfarenhet från samhällsbyggnadsområdet. Hon är vd för konsultföretaget BonaCordi AB och projektledare för DigSam och InfoSpread, två projekt inom det strategiska innovationsprogrammet Smart Built Environment.

Elisabeth har haft ledande roller inom samhällsbyggnadssektorn i trettio år, bland annat som stadsingenjör i Stockholms stad, stadsbyggnadschef i Tyresö kommun och mät- och kartchef i Botkyrka kommun. Hon har också varit ordförande i både Geoforum Sverige och Kartografiska sällskapet. Sedan 2018 leder hon det strategiska innovationsprojektet DigSam - digital samhällsbyggnadsprocess. Projektet arbetar för att skapa ett obrutet digitalt standardiserat informationsflöde med särskilt fokus på processens tidiga planeringsskede.

Med sin breda erfarenhet från geodatabranschen och kommunernas roll i samhällsbyggnadsprocessen vet Elisabeth vad som krävs för att leda ett digitalt förändringsarbete. Hon brinner för att få digitaliseringen att hända och vill inspirera och stötta ledare och andra nyckelpersoner att gå från strategi till handling.

Under sitt pass på Samhällsbyggnadsdagarna kommer Elisabeth presentera lärdomar och insikter från projektet DigSam. Vi vet vad som ska göras och varför.

Nu är det hög tid att jobba med hur!

 

Publicerat: Tisdag 17 September