Välkommen till Samhällsbyggarna

Ska ̈rmavbild 2019-08-05 Kl . 15.26.48

 

 

Peter är 21år och ska börja andra året på Stockholm Universitet. Förra året har Peter läst Kulturgeografi och kommande år ska han ägna sig åt hållbar samhällsutveckling. Peters stora intresse för samhällsbyggande kom redan vid barnsben när han lekte med lego bitar. Idag är han mest intresserad av trafikfrågor och smarta städer. 

 

- Det blir väldigt spännande att få jobba med samhällsbyggarna. Det är en brett organisation med många utvecklingsmöjligheter och en rolig arbetsmiljö. Jag ser fram emot mina första arbetsuppgifter och nya utmaningar. 

 

 

 Sara Haasmark, VD på Samhällsbyggarna, välkomnar Peter och är glad över ännu ett tillskott av studentmedarbetare till Samhällsbyggarna. 

 

Peter kommer arbeta främst  med samhällsbyggnadsdagarna. 

 

Publicerat: Måndag 5 Augusti