Nominera en samhällsbyggare!

S -kronan _480x 600

 

Skulpturen S-kronan tilldelas vinnaren av utmärkelsen Årets Samhällsbyggare.

 

Känner du en samhällsbyggare som du vill ska bli uppmärksammad för sin gärning? Varje år delar Samhällsbyggarna ut tre priser till samhällsbyggare som utmärkt sig lite extra.

 

Tre tre priserna som delas ut är Årets samhällsbyggare, Exellence in civil engineering och Clarence Morberg-priset:

 

Clarence Morberg-priset

 

Priset delas ut till en yrkesverksam person som fungerat som förebild för yngre kollegor i Samhällsbyggnadsbranschen inom gott ledarskap, idérikedom, kompetensuppbyggnad, forskning & utveckling, undervisning, hållbarhet, utveckling av arbetsformer och arbetsprocesser och/eller främjande av samhällsutvecklingen

 

Exellence in civil engineering

 

Detta pris delades ut för första gången 2018, och delas ut till den person som genom sitt tekniska kunnande, bidragit till att utveckla samhällsbyggnadsprofessionen och sektorn.

 

Årets samhällsbyggare

 

Priset delas ut till yrkesverksam person som verkar inom eller är kopplad till Samhällsbyggnadssektorn och har, genom sin gärning, utvecklat och lyft fram Samhällsbyggnadsprofessionen genom en betydande insats inom gott ledarskap, idérikedom, kompetensuppbyggnad, forskning & utveckling, undervisning, hållbarhet, utveckling av arbetsformer och arbetsprocesser och/eller främjande av samhällsutvecklingen.

 

Med dessa utmärkelser vill vi uppmärksamma fantastiska kollegor inom branschen!

 


Läs om tidigare vinnare här

 

Juryn .jpg (1)

 

Årets jury består av Jan Wejdmark, Senior Partner Newsec, Malena Havenvid, civilingenjör, doktor i företagsekonomi och lektor i byggprojektledning, KTH, Biljana Pehrsson, vd Kungsleden, Lise Langseth, VA-Chef, Haninge kommun, Stefan Engdahl, Planeringsdirektör, Trafikverket, Sara Haasmark, vd Samhällsbyggarna. 

 

 

Intresserad av att nominera någon? Skicka in en motivering till varför personen bör få priset samt en beskrivning av personen (nuvarande och tidigare arbetsplatser och -roller samt andra förtroendeuppdrag) till info@samhallsbyggarna.org.

 

 

 

Publicerat: Torsdag 11 Juli