Vi är glada att presentera Jonas Häggqvist & Katarina Liljestam Beyer från COLIVE AB som talare på #sbdagarna2019

 

 

Colive (1)

 

Coliving – Framtidens bostadsform för unga vuxna

”Fram till år 2030 kommer 3 miljarder människor, eller 40% av jordens befolkning, att behöva en ny bostad. Våra bostäder kommer inte att kunna se ut som de har gjort det senaste århundradet. Vi måste börja tänka yt-effektivt, energisnålt och kostnadsriktigt. Coliving är en del i att kunna komma tillrätta med den här utmaningen som vi står inför.”

 

Vi som grundat COLIVE heter Jonas Häggqvist och Katarina Liljestam Beyer. Jonas har en bakgrund som bolagsbyggare och entreprenör. Katarina har haft olika chefsroller både i start-up bolag samt i storbolag.

Vår gemensamma drivkraft är att driva bolag och skapa värderingsstyrd förändring där ambitionen är att COLIVE ska hjälpa till att lösa bostadsbristen för unga vuxna och öka den sociala integrationen genom utveckling av nya bostäder. På så vis kan vi bidra till att Sveriges och storstädernas tillväxt fortsätter att blomstra.

Visionen är att COLIVE ska vara med och forma framtidens boende och skapa ett nytt sätt att leva, bo, och utvecklas på. Ingen ska behöva sätta sin framtidsdröm eller karriär på paus för att man inte har någonstans att bo.

 

sbdagarna.se

 

 

 

 

 

 

Publicerat: Torsdag 14 Mars