Studiebesök: Sergelhuset på Sveavägen 27 mars

sorgehuset vasakronans

 

Missa inte detta mycket spännande Cityprojekt!

 

Kvarteret Hästskon12 uppfördes åt Skandinaviska Enskilda Banken i samband med Norrmalmsregleringen och utvecklingen av Sergels torg på 60-talet. 50 år senare, sommaren 2017, flyttade banken ut och gav då tillfälle att modernisera och anpassa fastigheten för att möta dagens förväntningar på en attraktiv citykärna.

 

Vasakronan som utvecklar detta spännande projekt kommer att presentera sina tankar och planer om projektet. Hur blev det till och hur ska det bli.

 

Vi börjar med denna presentation på Vasakronans kontor Mäster Samuelsgatan 56 och förflyttar oss sedan till bygget där entreprenören NCC Building berättar om hur de tagit sig an sin uppgift att i en totalentreprenad i samverkan skapa en långsiktigt hållbar byggnad.

 

Tid: onsdagen den 27 mars med start 10.00 och vi räknar med 2-3 timmar. Då det är svårt att klara mer än 30 deltagare gäller det ”först till kvarn”.

 

Anmäl ditt deltagande till Rolf Hörnfeldt: rolfhr43@gmail.com

 

Publicerat: Lördag 16 Mars