Peter Lindberg är ny ordförande i Samhällsbyggarnas sektion digitalisering & innovation

Peter Lindberg 

 

Peter Lindberg som är affärsansvarig för väggsystem inom Akustikbyggarna och Interoc Akustik på CDC, 

är fyrbarnspappa och Väg-och vattenbyggare bosatt i Örebro.

 

I yrkeslivet brinner Peter för att skapa en mer industriell byggbransch och har arbetat med en vision i bakhuvudet i alla sina uppdrag.

 

Peter tror på en industriell byggprocess med alla inblandade aktörer delaktiga och att arbetet sker på ett strukturerat sätt. Digitalisering är ett viktigt hjälpmedel men nyttan från digitalisering kommer först då effektiva processer är på plats. Andra viktiga parametrar är inarbetade produkter, metoder och system samt att genom innovationer ständigt göra dem bättre. Detta ger då ett ”ekonomiskt”, kvalitativt och miljöriktigt byggande som även skapar förutsättningar till effektiv förvaltning.

 

Det finns mycket att göra och detta är en drivkraft för Peter som försöker leva som han lär och hela tiden jobba för det i praktiken och hoppas kunna entusiasmera andra.

 

 

- Jag vet att Rom inte byggdes på en dag men har alltid min framtidsvision med mig och tror på att många handlingar i denna riktning ger resultat, säger Peter Lindberg.

 

Peter tycker om konkreta diskussioner och frågor och tar gärna emot återkopplingar och ber alla som vill engagera sig i sektionen att höra av sig direkt till honom på mail peter.lindberg@cdcab.se.

 

- Det är jätteroligt att hälsa Peter Lindberg välkommen som ny ordförande för sektion Digitalisering & innovation, säger  Sara Haasmark, vd Samhällsbyggarna.

 

 

 

Publicerat: Lördag 9 Mars