700 anmälda till POSITION2030!

Party

 

Vi är glada att berätta att 700 personer vill vara med och ta POSITION för ett digitalt Samhällsbyggande tillsammans med oss den 19-20 mars!

 

När det digitala samhällsbyggandet utvecklas i allt högre takt ökar behovet av samarbete, förståelse för sammanhang och helhetsperspektiv. Därför vill vi bjuda in dig som jobbar inom samhällsbyggnadsområdet att ta del av och diskutera hur vi på bästa sätt, med digitala verktyg och processer, skapar hållbara städer och en hållbar landsbygd. Här får du kunskap om lösningar i framkant, hur du skapar mest nytta och hur du navigerar runt riskerna längs digitaliseringsvägen. Arbetar du med frågor med koppling till samhällsbyggnadssektorn eller är du medlem i någon av föreningarna som står bakom arrangemanget? Då är Position mötesplatsen för dig!

 

Photo, Unsplash, Andrew Knechel

 

Publicerat: Fredag 8 Mars