Stockholm -2082591_960_720

 

Ny styrelse i Samhällsbyggarna Storstockholm

 

Samhällsbyggarnas region Storstockholm har valt en ny styrelse

 

– Vi har samlat en styrelse som representerar Samhällsbyggnadssektorn på ett brett och mångsidigt perspektiv där vi försökt koppla samhällets olika aktörer, säger Alexander Yü som är ordförande i Samhällsbyggarna region Storstockholm.

 

– De är alla fantastiska representanter som har jobbat många år inom olika segment inom sektorn. De stärker vårt kontaktnät och är goda företrädare för Samhällsbyggarna.

 

Styrelsen består av:

 

Alexander Yü – jobbar med kommersiell affärsutveckling på Atrium Ljungberg och bevakar utveckling inom staden som tjänst med handel, bostad och digitalisering i syfte att identifiera nya affärsmöjligheter samt möte efterfrågan på framtidens mötesplatser. Kom till Atrium Ljungberg från Skanska. Har arbetat med allt från Olympiska Spelen 2008 i Beijing till vinbranschen i Kina liksom med konceptutvecklingen av Dining Experience på Mall of Scandinavia, 

 

Jenny Kåhre – leder projekt och uppdrag runt om i landet genom egna arkitekttkontoret Kaahre Arkitektur. F d partner på Sandell Sandberg, ett av Sveriges ledande arkitektkontor med framtidens stadsutveckling från ett arkitektoniskt perspektiv i fokus.

  

Yasemin Fallai – uthyrare inom handel på AMF Fastigheter. Har mångårig erfarenhet som fastighetsmäklare och har jobbat med uthyrning på Sothebys, Unibail-Rodamco-Westfield och Vasakronan. 

 

Bertil Rosquist – senior affärspartner inom hållbar affärsutveckling på Skanska och har mer än 40 års erfarenhet från hållberhetssektorn liksom tidigare miljöchef på McDonalds, Sweco och vd för Respect.

 

Per Ankersjö – delägare och medgrundare i pr- och kommunikationsbolaget A Beautiful Soup som är specialiserat på public affairs för fastighets- och stadsutvecklingsbranschen. De har kontor i Stockholm, Göteborg och inom kort Malmö. Per Ankersjö är tidigare stadsmiljöborgarråd i Stockholms stad samt gruppledare för Centerpartiets kommunfullmäktige och har mångårig erfarenhet och arbete med samhällsbyggnadsfrågor. 

 

Kontakta region Storstockholm 

Alexanderyu

 

Regionordförande Alexander Yü alexander.yu@al.se

 

Läs mer om Alexander Yü!