Föreläsning om Hållbart Personligt Ledarskap - 23 maj i Malmö

Therese Hoveman

Hållbart Personligt Ledarskap med Therese Hoveman

 

Plats: Skanskas kontor i Hyllie, Skrivaregatan 1, Malmö

Tid: Torsdag den 23 maj klockan 15.00

 

 

Therese Hoveman är ledarutvecklare och magisterekonom med mångårig erfarenhet av ledarskap och att utveckla organisationer genom att fokusera på det personliga ledarskapet, chefskapet och det strategiska ledarskapet. Det vill säga - leda sig själv, leda andra och leda verksamheten.

 

Hon har egen lång och bred erfarenhet som ledare inom energisektorn - försäljningschef, marknadschef och VD. Sedan åtta år tillbaka driver hon HOVEMAN Ledarutveckling inom ledarutveckling och företagsutveckling. Therese har blivit utsedd av LMI (Leadership Management International, verksamt i åttio länder) till världens främsta inom sitt yrke.

 

För att bygga ett hållbart samhälle behöver vi ledare som mår bra och som orkar hänga med i och driva utvecklingen framåt. Situationsinriktat Personligt Ledarskap - SPL är ett komplement till den uppsjö av statiska ledarskapsprogram som finns idag. Med SPL arbetar vi med dig och dina behov i centrum vilket värnar om dina viktigaste resurser – tid och energi. Syftet med SPL är att du ska kunna prestera på topp samtidigt som du mår bra. Under föreläsningen delar Therese med sig av verktyg och inspiration för att ta ett steg på vägen mot hållbart personligt ledarskap.

 

Anmälan: senast 16/5 till info@samhallsbyggarna.org

Hjärtligt välkommen!

 

 

 

 

 

Publicerat: Måndag 29 April