Fastighetsrättslig seminariedag

Torsdag 30 November kl 09:00

 

Region: Fastighetsvetenskap, LTH, Lunds universitet

Plats: Stadshallen, Stortorget 9, Lund alt digitalt via Zoom

 

Fastighetsra ̈ttslig Seminariedag 30 Nov -2 (1)

Årets tema: 'Säkerheter och finansiering'

Fastighetsvetenskap, LTH, Lunds universitet utbildar civilingenjörer i lantmäteri. Välkommen på ett heldagsseminarium i fastighetsrätt. Denna årliga tradition började redan 2009.

 

Vi strävar alltid efter att ordna seminarier som ger klara och handfasta besked på centrala fastighetsrättsliga ämnen. Denna gång är ämnet Säkerheter och finansiering. Stigande räntor, hög inflation och en osäkrare omvärld påverkar fastighetsbranschen på många olika sätt. Bostadsbyggandet stannar av vilket leder till försenade eller uteblivna betalningar samt konkurser. Hur klarar fastighetsrätten av de ekonomiska svårigheterna?

 

När: 30 november 2023, kl. 9–16

Var: Stadshallen, Lund, Stortorget 9 i Google Maps alt digitalt via Zoom.

 

Kostnaden för deltagande på plats (som inkluderar lunch, för- och eftermiddagskaffe samt fyllig kursdokumentation) är 4 995 kr plus moms. Kostnaden för deltagande på distans (som inkluderar fyllig kursdokumentation) är 4 495 kr plus moms. Överskottet kommer att användas för forskning på avdelningen.

 

Anmälan

Till fullständigt program och anmälan

Seminariet kan bli övertecknat så anmäl dig i god tid för att få en garanterad plats. Sista dag för anmälan och återbud är den 16 november 2023.

 

Bästa hälsningar
Ulf Jensen och Fredrik Warnquist
Fastighetsvetenskap, LTH, Lunds universitet