Samhällsbyggnadsdagarna 2022

Tisdag 25 Oktober kl 09:00

 

Region: Stockholm

Plats: Norra Latin + digitalt

 

Copy Of Copy Of Samha ̈llsbyggnadsdagarna 2022

 

✓ Möt kollegor i hela branschen ✓ Ta del av ett program i toppklass ✓ Dela kunskap och idéer

 

Varmt välkommen till Samhällsbyggnadsdagarna 2022 – årets stora samling i hela sektorn. Vi möts på Norra Latin i centrala Stockholm 25–26 oktober.

 

Early bird-special: Spara upp till 3 000 kronor på biljetten:

 

Kopbiljett (1)

 

Efter två år av restriktioner kan vi nu fullt ut satsa på allt det som det fysiska eventet bjuder på – de oväntade mötena, de sensoriska intrycken, det sociala bubblet. Men årets SB-dagar kommer även att gå att ta del av digitalt. Vi strömmar alla passen live och går att ta del av i efterhand.

 

– Samhällsbyggnadsdagarna jobbar vi fram tillsammans med hela sektorn – det är verkligen den stora samlingen av branschen, för branschen, säger Joanna Messmer, tf vd Samhällsbyggarna.

 

Det ideella engagemanget erbjuder en unik plattform för det breda samtalet om framtidens frågor – och som vi behöver ha redan i dag. 

 

Under Samhällsbyggnadsdagarna möts ledande samhällsplanerare, företagare, forskare, politiker för att dela med sig av kunskap och erfarenheter. Ta del av föreläsningar, samtal och debatter inom några av samhällets viktigaste områden:

 

✓ Fastigheter, boende och arkitektur

✓ Infrastruktur, mobilitet och transporter

✓ Energi och klimat

✓ Stad och land

✓ Tech, innovation och digitalisering

✓ Ekonomi och kultur

 

Norra Latin ligger vid Norra bantorget, ett stenkast från Drottninggatan och på gångavstånd till centralstationen.

 

Obs! En lärdom av pandemin är att det inte går att ta något för givet. Vi kommer därför självklart att anpassa oss efter rådande samhällssituation, och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Kopbiljett (1)