Samhällsbyggnadsdagarna 26-27 oktober

Tisdag 26 Oktober kl 09:00

 

Region: 

Plats: 

 

Sbdagarna _webb (2)

 

Tillsammans med ledande experter, beslutsfattare, investerare och andra nyckelpersoner från Sverige har du chansen att vara med i årets viktigaste samling för alla som bygger, förvaltar och utvecklar samhället. 

 

Ta del av ett fullmatat program med siktet inställt på framtiden!

 

I år är konferensen en hybrid med både digitala och fysiska möten och strömmas live från Scalateatern i Stockholm 26–27 oktober.

 

Här möts ledande samhällsplanerare, företagare, forskare, politiker för att dela med sig av kunskap och erfarenheter. Ta del av föreläsningar, samtal och debatter inom några av samhällets viktigaste områden:

 

✓ Fastigheter, boende och arkitektur

✓ Infrastruktur, mobilitet och transporter

✓ Energi och klimat

✓ Stad och land

✓ Tech, innovation och digitalisering

✓ Ekonomi och kultur

 

I fjol ställde vi om till ett heldigitalt program. Det gav helt nya möjligheter för många fler att kunna vara med. Men det digitala kan inte helt fånga alla dimensioner: de oväntade mötena, de sensoriska intrycken och det sociala bubblet. 

 

Därför blir årets SB-dagar en hybrid. Vi sänder live inför publik från den vackra Scala-teatern i centrala Stockholm, med möjligheter för deltagarna att mingla och ta del av aktiviteter på plats. Samtidigt strömmar vi allt digitalt för alla som vill vara med på distans.

 

Läs mer!