Kokskol har varit en mycket viktig komponent i ståltillverkning i över tusen år. I dag gör det stålindustrin till en av de sektorer som släpper ut mest koldioxid. Trots allt detta är förändringar på gång. Den 20 mars besöker Samhällsbyggarnas seniorsektion Vattenfall för att få veta mer.
Publicerat: Torsdag 14 Mars
Hedersledamoten i Samhällsbyggarna, Åke Lindblad, har lämnat oss med stor sorg och saknad. Åke var en högt värderad ledamot av Seniorsektionen inom Samhällsbyggarna.
Publicerat: Tisdag 27 Februari
Samhällsbyggarna presenterar stolt att Licab ansluter sig till Samhällsbyggarna & Co, vårt partnerskapsprogram. & Co med Samhällsbyggarna är & Co med hela branschen!
Publicerat: Fredag 16 Februari
SEPREF’s annual seminar on future trends in commercial real estate: The year ahead 2024.
Publicerat: Tisdag 13 Februari
Samhällsbyggnadsdagarna är ett unikt tillfälle att fördjupa din kunskap och nätverka inom samhällsbyggnadssektorn. Save the date - 9-10 oktober 2024!
Publicerat: Fredag 9 Februari
Samhällsbyggarna jobbar nu med remisser från Regeringen, Trafikverket och Boverket. Nu söker vi dig med särskilda kunskaper i dessa ämnen som vill vara med och mejsla fram föreningens remissvar.
Publicerat: Torsdag 8 Februari
Torsdagen den 18 januari 2024 samlades ett trettiotal intresserade deltagare hos WSP vid Globen (Stockholm) för att diskutera avloppsvatten – ett ämne som visade sig ha lika många infallsvinklar som det fanns åhörare i rummet.
Publicerat: Onsdag 24 Januari
Samhällsbyggarna presenterar stolt att Iterio ansluter sig till Samhällsbyggarna & Co, vårt partnerskapsprogram. & Co med Samhällsbyggarna är & Co med hela branschen!
Publicerat: Torsdag 18 Januari