Den 9 februari bjuder SEPREF in till seminarium om kontorsmarknaden 2021

Office (2)

Varmt välkommen till SEPREF:s seminarium om Kontorsmarknaden inför 2021

 

Tisdagen den 9 februari kl 9:00 - 10.30

 

Digitalt möte med GoToWebinar via Pangea Property Partners

 

Hemarbete och ett digitalt arbetssätt blev det nya normala 2020. Har vår syn på arbete och arbetsplatser förändrats även mer långsiktigt när det gäller effektivitet och fysiska möten. Blir co-working en vinnare eller förlorare? Har kontoret som social mötesplats blivit ännu viktigare? Hur kommer erfarenheten av pandemin att påverka de stora kontorsanvändarnas inställning till sina lokaler på sikt? Kommer det fysiska kontoret att se annorlunda ut? Kommer de kontorstäta stadsdelarnas funktion att påverkas? Allt fler svenska företag behöver se över sina kostnader. Hur agerar kontorsfastighetsägarna för att möta dessa utmaningar? Slutligen hur påverkar allt detta hyror, avkastningskrav och kontorsfastigheternas värde?

 

SEPREF är en sektion för Fastighetsanalys och marknad inom Samhällsbyggarna

 

Anmälan till seminariet sker till seprefsverige@gmail.com senast 4 februari


Du som anmält dig får en länk med inbjudan till GoToWebinar senast dagen innan seminariet. Seminariet är kostnadsfritt 

 

Läs mer om seminariet 

 

Foto: Nastuh Abootalebi 

 

 

 

 

 

 

Publicerat: Tisdag 19 Januari