Semesterläsning i Samhällsbyggarbloggen

33691270-work -on -vacation

Sommar - mer tid att läsa Samhällsbyggarbloggen

Julia Lantz som är ny bloggare hos oss skriver i sitt första inlägg om kommunala markanvisningar och riktlinjer för dessa. Vilka vägval man kan göra och vad de innebär.

  Julia har läst Lantmäteri på KTH och är idag fastighetskonsult på Svefa. Hon har arbetet både som fast anställd på kommuner och som konsult på olika bolag. Det har varit både i Hagastaden åt Stockholm Stad där hon var projektledare för Norra Stationsgatan och 10 projekt under ett års tid. Innan det hjälpte hon Expobolaget i Vallastaden. I dagsläget arbetar hon mest åt Södertälje kommun.

Länk till inlägget här!

 

Eller läs om Oscar Freyres förslag, en stor kaffekopp som ett landmärke på Skinnarviksberget i Stockholm. 

 

Lantmätare - yrke utan gränser

Vi vill också tipsa om alla de 48 lantmäteriberättelser som sektionen för lantmäterihistoria samlat in och som har publicerats löpande under våren. De hittar du både här på hemsidan och i Samhällsbyggarbloggen.

 

 

Publicerat: Tisdag 7 Juli