Världens första batteridrivna dragfjäder

5ekn Sjd GSQ2GWa 3IRp Hs

Milwaukee Tool lanserar stolt världens första batteridrivna dragfjäder – M18 FUEL dragfjädern.

M18 FUEL dragfjädern drivs av en kolborstfri POWERSTATE-motor som har kraft nog att dra kabel i rör på upp till 30 meter med tre 90°-böjar – den första i branschen. AUTO-RUN kabelmatning med reglerbart varvtal ger användaren kontrollen att mata kabel genom besvärliga rör utan repetitiv manuell matning. REDLINK PLUS-elektroniken ger dessutom maximala prestanda och överbelastningsskydd.

 

För att säkerställa att användaren är redo för alla situationer – oavsett längd eller material – har det nya verktyget en motordriven basenhet som drivs av ett M18 Redlithium-batteri och är kompatibel med fyra olika bandtrummor med stål eller icke-ledande polyesterband som är lätta att byta ut.

 

Milwaukee Tool har förbundit sig att öka produktiviteten genom att förse elektriker med högpresterande lösningar som ökar produktiviteten under hela installationsprocessen. Den nya M18 FUEL dragfjädern är fullt kompatibel med det övriga M18-sortimentet som nu omfattar fler än 165 elverktyg med samma batteriplattform.

 

Publicerat: Onsdag 13 Maj