Jenny Carlstedt, ny ordförande för Geoforum Sverige

Blobid 0_1587550895293

 

Intresseorganisationen Geoforum Sverige har valt Jenny Carlstedt till ny ordförande. Jenny är digitaliseringsstrateg på Sweco och expert inom smarta städer och samhällen. Hon är en van ledare med en god insikt i utmaningarna och möjligheterna med digitaliseringen i samhällsbyggnadssektorn – en högt prioriterad fråga för Geoforum.

 

Vid Geoforum Sveriges digitala årsmöte den 21 april valdes Jenny Carlstedt, digitaliseringsstrateg på Sweco, till ny ordförande. Hon efterträder Eric Jeansson som är geodatastrateg på stadsbyggnadskontoret i Göteborgs stad.

– Jag ser fram emot att få kliva in i rollen som ordförande och fortsätta driva det fantastiska arbete som jag tycker att Geoforum gjort de senaste åren. Det ska bli roligt att tillsammans med kansliet och övriga styrelseledamöter nu få vara med och förvalta arbetet som initierats, och även fundera över nästa steg i den utveckling som sker och vad Geoforums roll ska vara här. Det är utan tvekan så att vi står inför en spännande tid när digitaliseringen kommer att få en stor påverkan på våra samhällen och vår bransch, något som blivit tydligt inte minst nu under den omställning vi tvingats till under Covid19-krisen, säger Jenny Carlstedt, ny ordförande i intresseorganisationen Geoforum Sverige.

Läs hela pressmeddelandet

 

Publicerat: Onsdag 22 April