Samhällsbyggarnas vd Sara Haasmark slutar på Samhällsbyggarna för att börja på ICA Fastigheter

Sara Haasmark (1)

 

Samhällsbyggarnas vd Sara Haasmark slutar på Samhällsbyggarna för nytt jobb på ICA Fastigheter

 

Samhällsbyggarnas vd Sara Haasmark har valt att säga upp sig och har fått ett nytt jobb som hållbarhetsansvarig på ICA Fastigheter i Stockholm.

 

- Sara har varit en mycket uppskattad vd. Under hennes engagerade ledning har Samhällsbyggarna utvecklats mot en modern organisation med stort fokus på hållbarhetsfrågor och Sara har entusiastiskt lyft fram de experter som finns inom samhällsbyggnadssektorn, säger Samhällsbyggarnas ordförande Dag Björklund. Sara har jobbat målmedvetet med att utveckla Samhällsbyggarna som organisation och ökat Samhällsbyggarnas synlighet i Samhällsbyggnadssektorn och vi kommer verkligen sakna hennes driv och engagemang, avslutar Dag Björklund.

 

Sara börjar sin nya tjänst i april och är kvar på Samhällsbyggarna fram till dess. Rekryteringen av en ny vd inleds direkt. 

 

- Jag kommer att sakna alla på Samhällsbyggarna och det har varit så otroligt givande och roligt under mina nästan fem år som vd på Samhällsbyggarna. Jag måste speciellt tacka föregående ordförande Jan Wejdmark samt nuvarande ordförande Dag Björklund för ett suveränt fint samarbete, säger Sara Haasmark.

 

 

För ytterligare information kontakta

Dag Björklund, ordförande Samhällsbyggarna, 08-718 93 50

Sara Haasmark, vd Samhällsbyggarna 070-810 23 36

 

 

 

Publicerat: Lördag 18 Januari