Design- och konstruktionsdagen 2019

 

Mosque _interior (1)


​Tema: Freeform Timber Structures – Architecture- and Manufacture-aware design”

Årets tema för Design- & Konstruktionsdagen den 18 november är "Freeform timber structures", och i fokus står ett mäktigt exempel på denna typ av byggnadsverk: The Cambridge Central Mosque. Vi får höra teamet bakom byggnaden berätta om uppdraget, dess utmaningar och hur de utifrån sina respektive specialkompetenser har arbetat för att lösa dem.


Introduktion till temat: "Friform är ett viktigt element i modern komplex arkitektonisk design. Det innebär en hel kedja av visualisering, design, optimering, rationalisering, tillverkning och konstruktion. Perfekt synkronisering mellan alla steg är nödvändigt för att uppnå önskvärt resultat."

 

Tid: 13:15-17:00 måndag 18 november 

  

Plats: RunAn, Chalmers kårhus, Göteborg


Länk till mer info och anmälan.

 

Foto:  Morley von Sternberg

 

Publicerat: Tisdag 8 Oktober