PRESSMEDDELANDE 2019-05-16 Samhällsbyggarnas nya styrelse

Dag björklund (1)

 

PRESSMEDDELANDE 2019-05-16

 

Samhällsbyggarnas nya styrelse 

 

Under Samhällsbyggarnas årsstämma den 15 maj valdes en ny ordförande och en ny ledamot in i styrelsen. Dag Björklund, strateg i Nacka kommun och Nima Assadi, konsult med egen verksamhet, kommer att ersätta Jan Wejdmark och Tomas Alsmarker som båda avböjt omval.

 

Dag Björklund är sedan ca ett år ordförande i region Storstockholm inom Samhällsbyggarna. Han har tidigare varit aktiv inom SLF innan Samhällsbyggarna bildades. Jobbar sen snart 13 år i Nacka kommun med fokus på gator, vägar, parker, VA och fastigheter och nyttan den kommunala infrastrukturen gör för Nackaborna och besökare. Dag har en examen från KTH. 

 

-Det har hänt mycket positivt inom Samhällsbyggarna de senast åren och det ska bli intressant och utmanande att i den här rollen driva utvecklingen vidare, också tillsammans med andra intressenter inom samhällsbyggnadsområdet säger Dag Björklund. 

 

Nima Assadi

 

Nima Assadi är utbildad civilingenjör inom samhällsbyggnad med examen från KTH. Sedan 2019 arbetar Nima som konsult inom verksamhetsutveckling och samhällsbyggnad, främst med inriktning på utveckling, produktivitet, uppföljning, VDC och projektledning. 

 

Vid sidan av sitt arbete som konsult driver Nima podcasten Hela kedjan där han varje vecka bjuder in gäster till samtal om samhällsbyggnad. 

   

-Jag är väldigt glad över att få vara en del av Samhällsbyggarnas styrelse och ser fram emot det kommande uppdraget, säger Nima - Det ska bli väldigt roligt att tillsammans driva och påverka Samhällsbyggarnas utveckling! 

 

-Vi välkomnar Dag Björklund och Nima Assadi till Samhällsbyggarnas styrelse, säger Sara Haasmark, Samhällsbyggarnas vd.

 

För ytterligare information kontakta

Dag Björklund, ordförande Samhällsbyggarna, 08-718 93 50

Sara Haasmark, vd Samhällsbyggarna 070-810 23 36

 

Samhällsbyggarnas styrelse består nu av:

ordförande Dag Björklund, Eva Ellenfors, Nima Assadi, Louise Palm, Helena Tellberg, Gunnar Ersbo, Stefan Engdahl, Ulrika Fransson och Julia Matwinska.

 

Om Samhällsbyggarna

Samhällsbyggarna är en förening för dig som är engagerad i att utveckla, bygga och förvalta vårt framtida samhälle. Vi är en branschövergripande ideell nätverksorganisation med ca 5000 medlemmar. Vad som gör Samhällsbyggarna unika är vår bredd eftersom som vi har spetskompetenser inom samhällsbyggnadsområdets alla delar. 

 

 

Publicerat: Torsdag 16 Maj